AgenţiadeCarte.ro a finalizat topul celor mai bune cărţi scrise de jurnaliştii români şi publicate în 2009 şi 2010. Topul a fost realizat în baza voturilor cititorilor AgenţieideCarte.ro. Aceştia au decis că locul întâi îl merită Cristian Tudor Popescu pentru volumul “Cuvinte rare”. Pe locul al doilea s-a clasat Ştefan Susai cu volumul “Ultima casă din URSS”, iar locul al treilea a revenit lui Adelin Petrişor pentru cartea “Războaiele mele”. Mai multe detalii despre acest clasament găsiţi aici: http://www.agentiadecarte.ro/2010/12/vot-agentiadecarte-ro-cristian-tudor-popescu-pe-primul-loc-in-topul-celor-mai-bune-carti-ale-jurnalistilor-romani/
miercuri, 22 decembrie 2010
sâmbătă, 16 octombrie 2010
Cele mai bune cărţi ale jurnaliştilor români
AgenţiadeCarte.ro face un clasament al celor mai bune cărţi ale jurnaliştilor români, tipărite între 2009 şi 2010. În lista cărţilor propuse este inclusă şi "Ultima casă din URSS". Sesiunea de vot este deschisă până la data de 30 noiembrie 2010, ora 21.00.
http://www.agentiadecarte.ro/stop-cartea-mea-iv-cele-mai-bune-carti-ale-jurnalistilor-romani/
http://www.agentiadecarte.ro/stop-cartea-mea-iv-cele-mai-bune-carti-ale-jurnalistilor-romani/
marți, 2 martie 2010
Recomandare de lectură: romanul “100 de zile” de Stela Popa
Romanul Stelei Popa poate fi găsit şi la libraria Cărtureşti din Iaşi.
Este o carte unică, ce descrie mecanismul represiv al regimului Voronin, în contextul revoluţiei tinerilor din primavara anului 2009 la Chişinau. Demersul jurnalistic al Stelei Popa este cu atât mai laudabil, cu cât în Republica Moldova, spre deosebire de România şi alte state din estul Europei, comunismul nu a fost condamnat. Romanul “100 de zile” este o carte ce poate şi trebuie să fie citită şi de către cei care încă mai cred în idealurile promovate de P.C.R.M. şi Vladimir Voronin.
Volumul va fi lansat în curând şi la Iaşi.Stela Popa alături de Ştefan Susai (autorul volumului "Ultima casă din URSS") la evenimentul de lansare al romanului "100 de zile", ce a avut loc pe 11 februarie, la librăria Eminescu din Bucureşti.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)